Logo

Squash-rosintærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ tsk Maizena
¾ dl vand
2 ½ dl råsukker
¾ dl abrikoslikør
½ l. squash i tynde skiver
1 ½ dl hakkede rosiner uden sten
2 dl ferskner eller abrikoser i skiver friske eller fra dåse
2 spsk mørk farin
1 forbagt tærtebund ca. 22 cm. i diameter
 
Rør Maizenaen ud i vand og lad det jævne i en lille gryde med sukker og likør, rør til sukkeret er smeltet.
Tilsæt squashskiverne og lad det simre, til squashen er klar.
Kom rosinerne i og bland det hele godt.
Hæld blandingen i forbagt tærtebund, dekorer med ferskenskiver og drys med sukker.
Sæt tærten i ovnen ved 200ºC, indtil sukkeret er smeltet.
Kan evt. serveres med flødeskum.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.153 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her