Logo

Pasta med hvidløg, chili og parmesanost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pasta med hvidløg, chili og parmesanost

 

Hurtig aftensmad på under 20 minutter. Jo, det kan sagtens lade sig gøre. Du får her opskriften på nem aftensmad, som er let at lave...Velbekomme

Til 4 personer

 

# Ingredienser

400 g frisk pasta tagliatelle

salt og peber

4 fed hvidløg

3 spsk olie

1 tsk tørret chiliflager

4 spsk parmesanost

 

* Tilberedning

Kog pastaen iflg. emballagens anvisning - ofte 2-3 minutter.

(1 tsk salt pr liter, og 400 g pasta bør koges i 4 liter vand)

Pil og snit hvidløgsfed i ultrafine skiver.

Steg disse skiver gyldne i den ene spsk olie, og lige inden de er færdige vendes chiliflagerne i.

 

Vend den varme pasta med hvidløg, chili, 2 spsk olie og smag til med peber.

Salt er ikke nødvendigt.

Dels er pastaen kogt i velsaltet vand, og dels salter parmesanosten, der kommes på toppen af den varme pasta.

Anret pastaen med parmesanost.

 

Tips:

I Italien spiser man til aftensmåltidet, først en antipasti, ofte en salat, herefter en pastaret (primi), så kød, fisk eller fjerkræ med grønsager til (secondi), og slutter ofte med den dessert (dolce), som ofte er frisk frugt.

 

Energi/pers: 410 kcal. Protein 7 g. Kulhydrater 28 g. Fedt 7 g. Fedtenergi 30 %.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.223 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her