Logo

Farsbrød med rødkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g hakket oksekød
1 mellemstort løg
½ l. fintsnittet rødkål
1 æg
1 dl bouillon
salt og peber
150 g bacon
 
Rør alt - undtagen bacon - sammen og krydr farsen godt.
Form til et brød og kom i smurt, ovnfast fad.
Læg baconskiver over.
Sæt fadet i ovnen ved 225°C i 20 min.
Dæmp varmen til 200°C og lad farsbrødet få endnu 25 min.
Servér stuvede eller kogte grønsager til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.449 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her