Logo

Kød og frugt gryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g svinekød (inderlår/svinekam)
1 stk krydderurtebuket (laurbær, timian, oregano)
3 stk Jalapeno chili
1 stk løg
500 g flåede tomater
4 stk frugter (æbler, pærer, ananas, mango)
1 spsk sukker
Lidt salt
lidt eddike

Kom kødet i en gryde med vand (så det dækker), sammen med krydderurtebuketten og salt.
Lad det småkoge til kødet er mørt.

Si suppen og skær kødet i skiver.

Hak chili og løg fint sammen og sauter det sammen med de flåede tomater. Tilsæt suppen og lad det småkoge i ca. 15 min.

Skær frugterne ud og kom dem i sammen med kødet, hvorefter det koger 3-5 min.
Bouillon, sukker og evt. lidt eddike tilsættes, hvorefter det hele koger et par min. mere.

Serveres rygende varmt sammen med ostetortillas.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 486 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her