Logo

Stikkelsbæris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g frosne stikkelsbær
1 ½ dl melis
1 ½ dl yoghurt naturel
¾-1 liter fedtfattig færdigis med frugtsmag
 
Pynt og tilbehør:
Stikkelsbærmos
flødeskum
kiwi eller stikkelsbær
 
Kør frosne stikkelsbær i foodprocessor med melis og yoghurt.
Rør stikkelsbæryoghurtisen forsigtig.
Frys isen og rør i den et par ganger under nedfrysingen.
Læg stikkelsbæris lagvis med færdigis i en aflang form ca. 1 ½ liter.
Frys isen.
Tag isen ud av fryseboksen ca. 30 minutter før servering.
Server med mos af stikkelsbær til samt lidt flødeskum og gerne en skive kiwi til pynt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.663 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her