Logo

Spanske rejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g pillede rejer

Kryddersmør:
50 g smør
1-2 fed hvidløg
3 spsk hakket persille
1 spsk konc. tomatpure
citronsaft
salt
lidt cayennepeber
Rasp

Rør det det blødgjorte smør med urterne og smag til med krydderier. Fordel rejerne i 4 ovnfaste portionsskåle. læg smørret over og drys lidt rasp på til sidst.
stil skålene i en varm ovn under grillen i 5 min. eller til de er gyldene

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.612 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her