Logo

Spansk torsk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spansk torsk

1 torsk på 1¼-1½ kg

2 fed hvidløg

salt og peber

3 spsk persille hakket

1 spsk frisk, hakket estragon eller 1½ tsk tørret

saft af ½ citron

4 tomater

4 spsk reven ost

smør eller margarine

Tilbehør: Kartoffelsalat - se Tillæg

*

Bed fiskehandleren flække torsken på langs og fjerne rygbenet.

Gør fiskestykkerne i stand og læg dem med skindsiden opad i stort, smurt ildfast fad.

Rids skindet her og der og spæk med udflisede hvidløgsfed.

Drys med salt, peber, persille og estragon og dryp med citronsaft.

Skær tomaterne i både og stik dem ned ved siden af torsken.

Drys med reven ost og dryp med 3-4 spsk smeltet fedtstof.

Stil fadet i en 250°C varm ovn i 30-35 minutter.

Øs nu og da med den sky, der samler sig i fadet.

Server fisken i fadet med en citronbåd og server kartoffelsa­lat til.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.341 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her