Logo

Kyllingesylte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

30 g brød
120 g kogt kylling
1 hønsebouillonterning
2 ½ dl vand
3 blade husblas
50 g sukkerfri rødbeder
krydderier efter smag evt. peberkorn
sennep
 
Kyllingen koges med laurbærblade og krydderier.
Den udblødte husblas opløses i bouillonen og hældes over kyllingekødet. Når det er stivnet, spise den med groft rugbrød, sukkerfri rødbeder, stærk sennep og 250 g grønsager efter eget valg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.944 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her