Logo

Kalkun og grønsager i wok

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 gram kalkunbrystfilet
1 tsk friskreven ingefær
1 fed hvidløg
1 spsk karry
1 dl kokosmælk

2 spsk usaltede, hakkede jordnødder
1 lille porre
200 gram broccoli
½ rød peberfrugt
3 spsk olivenolie
1 spsk jordnøddesmør
½ dl fjerkræfond

Skær kalkunkødet i terninger på ca. 2 cm. Læg dem i en skål og bland dem med reven ingefær, presset hvidløg, karry og halvdelen af kokosmælken.
Rist de hakkede jordnødder på en tør pande.
Rens porren og skær den i strimler på langs.
Del broccolien i små buketter. Skær peberfrugtkødet i små tern.
Tag kødet op af marinaden.
Tør det og steg det i halvdelen af olien i en wok over stærk varme.
Tilsæt marinaden og lad den stege med et øjeblik. Tag det hele op af wokken.
Skyl wokken og tør den.
Steg grønsagerne i resten af olien i wokken under konstant omrøring.
Tilsæt det stegte kød, jordnøddesmør, fond og resten af kokosmælken og lad det koge igennem under omrøring.
Drys med de ristede, hakkede jordnødder og server straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 536 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her