Logo

Blæksprutter i bøftomat og chili

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Denne hovedret er perfekt aftensmad til for eksempel gæster. Retten er utrolig let at lave men smager fantastisk. Server gerne med bulgur til.


1 kg blæksprutter
1 kg bøftomater
2 dl hvidvin
½ dl olivenolie
2 stk løg
¼ bdt frisk oregano
3 kviste timian
100 g smør
1 bdt frisk basilikum
2 små tørrede chilier uden kerner

*


 
Blæksprutterne bankes og skæres i grove stykker.
Olivenolien kommes i en tykbundet gryde, hvor hvidløg, timian, løg og chili
tilsættes.
Når olien er varm, kommes blæksprutterne i og sauteres af.
Tilsæt hvidvin, og lad det koge ind til det halve.
Befri tomaterne for skind, og skær dem i grove stykker.
Kom tomaterne i gryden, og lad det småsimre i ca. 20 min.
Retten smages til med koldt smør, salt og peber samt den friskhakkede basilikum og oregano.
Serveres evt. med bulgur ved siden af.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.381 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her