Logo

Pandekager med fyld 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

pandekager:
1 tsk sukker
¼ stk salt
125 g hvedemel
2 dl øl
¼ dl mælk
4 æg
 
Sauce:
50 g smør
3 spsk hvedemel
1 dl mælk
3 ½ dl fløde
salt/peber
 
Fyld:
200 g skinke - eller 200 g rejer
4 kogte æg

 
Bland sukker, salt, hvedemel sammen tilsæt mælk og øl rør godt. Slå de 4 æg i, rør grundigt sammen og lav pandekager.
 
Fyld: kog æggene, de skal være hårdkogte.
Når de er kølet af pilles og hakkes de.
Sauce: smelt smørret, tilsæt hvedemel og rør sammen.
Tilsæt mælken og lad det koge lidt op. tilsæt så fløden og kog op.
Når det er kommet i kog tilsættes fyldet og man smager til med salt og peber.
Læg en stribe midt på pandekagen og fold dem sammen
Kan laves dagen før. varm dem i oven ved 200°C i ca 15-20 min til de er varme.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.420 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her