Logo

Rabarberkompot med yoghurttimbale

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g vinrabarber i tændstiktynde stave
1 dl sukker
2 tsk kartoffelmel
1 l. yoghurt naturel
1 ½ dl piskefløde
½ vaniljestang
3 blade husblas

Bland rabarberstavene med sukker i et ovnfast fad, dæk det til og sæt det i ovnen 20-25 min. ved 175°.
Hæld den dannede væde fra rabarberfadet i en lille gryde og bring det i kog, tilsæt kartoffelmel udrørt i lidt koldt vand og fjern straks fra varmen.
Hæld den jævnede lage over rabarberne. Lad det køle helt af.

Yoghurttimbale:
Afdryp yoghurten i et kaffefilter natten over.
Læg husblassen i blød i koldt vand, vrid den og smelt den over vandbad. Bland lidt af den afdryppede yoghurt i og bland efterhånden det hele sammen.
Pisk fløden stiv med kornene fra vaniljen og vend den i yoghurten. Fordel massen i portionsskåle, eller i kaffekopper i mangel af bedre, og stil dem koldt et par timer.
Vend timbalerne ud på tallerkener og anret rabarberkompotten
omkring.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.799 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her