Logo

Knurhane eller ørred, grillet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillning af hel fisk ser festligt ud, og smager skønt. Hel fisk grilles lettest i dobbeltrist. Fede fisk kan lægges direkte på grillen. Anden egnet fisk: Makrel, sild, rødfisk, hvilling, fjæsing

Grillning af hel fisk ser festligt ud, og smager skønt. Hel fisk grilles lettest i dobbeltrist. Fede fisk kan lægges direkte på grillen eller på lidt alufolie.

 

4 hele fisk cl 250-300 g

4 blommetomater, hakkede

4 spsk olie

2 fed hvidløg

2 limefrugter

nye kartofler

sprød salat

*

Tænd grillen.

Skyl og vask fiskene, og tør dem godt.

Skær limefrugterne i både.

Læg 1 spsk hakkede tomater, som er vendt i olie, ind i hver bug sammen med hakket hvidløg og limebåde.

Krydr med salt og peber.

Kom fiskene i en dobbeltrist, og grill dem i 4-5 min. på hver side, afhængig af grillens varme.

Kan evt. grilles ved indirekte varme under låg.

Beregn da yderligere 4 min.

Server med nye kartofler og sprød salat.

 

Tips: Anden egnet fisk: Makrel, sild, rødfisk, hvilling, fjæsing

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.234 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her