Logo

Pære- og æbledessert bagt med marcipanlåg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rigtig spændende dessert med æbler og pærer, med et låg af marcipan, der bages i ovnen. Perfekt som sommerdessert serveret med en kugle vanijeis eller to.

 

TIl 4 Personer

400 gr pærer
400 gr æbler
3 spsk rørsukker
½ vaniljestang
200 gr marcipan
2 æg
1 tsk revet appelsinskal

Et ovnfast fad smørres. Pærer og æbler skæres i tynde skiver, skrællen bliver på. Skiverne lægges i rækker i fadet. Rørsukker og vaniljekorn blandes og fordeles henover. Bages ved 200ºC i 25 min. Marcipan, æg og appelsinskal røres sammen. Massen fordeles over frugten. Bages ved 225ºC i 20 min. Marcipanlåget skal være gyldent. Serveres med vaniljeis.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.810 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her