Logo

Råger, flødestegte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 – 6 unge råger
salt og peber
100 g røget bacon
30 g smør
3 dl piskefløde
1 dl suppe eller bouillon
2 – 3 spsk fintrevet rugbrød
 
Drys de istandgjorte råger med salt og peber.
Skær den røgede bacon i små terninger og rist dem gyldne i en stegegryde.
Kom smørret i og lad det blive gyldent.
Brun rågerne på alle sider i fedtstoffet.
Kom halvdelen af piskefløden i sammen med bouillonen.
Lad rågerne snurre ved jævn varme i 30 min.
Vend dem jævnligt, så de bliver ensartet stegt.
Tag dem op af gryden og hæld resten af fløden i sammen med det revne rugbrød – det jævner og giver farve.
Kog saucen igennem og smag den til.
Anret de stegte råger i et halvdybt fad og hæld flødesaucen over.
Kogte kartofler smager godt til sammen med en salat.
 

Tips: Rågerne kan fyldes med persille som kyllinger. 1 dl piskefløde kan erstattes af cremefraiche.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.007 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her