Logo

Sirupsboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 l. sødmælk
200 g margarine
300 g sirup
100 g gær
3 tsk anis (kan udelades)
½ kg rugmel
ca. 1 kg hvedemel
 
Rør gæren ud i lidt lunken mælk.
Smelt margarinen, hæld resten af mælken og sirup i.
Hæld dette i et stort æltefad , tilsæt hvedemel og ælt dejen.
Sættes til hæving i ca. 1 time.
Læg dejen på et meldrysset bord og tril dejen ud til 25-30 boller.
Sættes på plade og efterhæver.
Bages ved 250ºC i ca. 15-20 minutter.
Bollene smager godt med smør og gedeost.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.683 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her