Logo

Sambal Udang

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 cm gurkemeje eller ¾ tsk tørret pulver
1 stk citrongræs, finthakket (smid den nederste cm væk)
10-15 stk skalotteløg eller 1 mellemstort rødløg
1 spsk blanchan
1 klump tamarindpasta
6 stk kemirin- papa-, eller macadamianødder
15 stk tørrede chilier (klippet og udblødt)
150 g rå rejehaler med skidtstrengen udtaget
(eller grønlandske frosne, optøede og afdryppede rejer)

Stød eller blend pasta'en og steg den i lidt olie indtil den afgiver duft og olien træder ud. Tilsæt rejerne og tamarindpuréen. Steg videre og smag til med lidt sukker og salt. Hvis der bruges grønlandske rejer, skal man være opmærksom på, at de kun skal varmes igennem.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.388 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her