Logo

Kylling Asia

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 rød chilifrugt
3 fed hvidløg
2 stilke citrongræs
1 frisk ingefær
1 limefrugt
4 spsk jordnøddeolie
400 g kyllingefilet i strimler
1 bdt rucola salat
1 julesalat
½ frisée salat
4 gulerødder
4 forårsløg
100 g cashewnødder
salt og friskkværnet peber
Pynt: Cashewnødder
Tilbehør: Brød
 
Flæk chilien og fjern kernerne.
Hak chili, hvidløg og citrongræs fint.
Skræl og riv ingefæren.
Bland en marinade af olie og saften af limefrugten.
Tilsæt chili, hvidløg, citrongræs og ingefær. Krydr med lidt salt og
friskværnet peber.
Mariner kødet i halvdelen af marinaden i 30 min.
Skyl salaterne og tør dem godt.
Skræl gulerødderne og snit dem samt forårsløg i ca. 4 cm. lange, tynde
strimler.
Rist nødderne på en tør pande. Bland salat og grønsager med nødder og
dryp resten af marinaden over.
Steg kødet på en god varm pande i 5-8 min.
Anret kødet på salatblandingen og server med godt brød. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.035 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her