Logo

Marineret dådyrmørbrad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600-800 g dådyrmørbrad (1 cm tykke stiver)
250 g skalotteløg
1 stk rød peber i 2x2 cm. tykke tern
1 stk grøn peber i 2x2 cm. tykke tern
 
Marinade:
Saften fra ½ citron
4 spsk salatolie
3 fed presset hvidløg
2 spsk sød soja

  
Marinaden røres sammen og hældes ud over kødet og trækker i køleskab i ca. 2 timer.
Løgene blancheres 3-5 minutter og pilles.
Peberfrugter renses og skæres ud.
Kød, løg og peberfrugt sættes skiftevis på grillspid og steges i ovnen ved 225°C eller på grill i 20-25 minutter.
Vendes jævnligt.

  
Serveringsforslag: Kødet kan eventuelt lægges på fad kartofler, så
saften går ned i kartoflerne. Hertil serveres frisk salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.326 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her