Logo

Laksetournedos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg laksetournedos
2 spsk smør
2 spsk olie

Fyld.:
½ savojkål
½ citron
2 spsk smør

Sauce:
2 dl fiskefond
2 dl hvidvin
1 spsk madagaskarpeber
2 spsk hakket skalotteløg
2 spsk Maizenamel
2 dl cremefraiche 38 %
1 æggeblomme

Garniture.:
Resten af savojkålen
½ citron

Læg savojkål i midten af tallerknen, laksetournedos ovenpå med saucen omkring.
Befri laksefileten for skind og ben. Skær nogle strimler på langs af fileten (20 cm. lange og 2-3 cm. brede)
Snit savojkålen og sautér den i en gryde med smør, salt og peber.

Bøj laksestykkerne sammen, så de danner ringe. Fyld savojkålen i midten. Fæst enderne med en tandstik. Sørg for at skindsiden vender ud. Skær noritangen i passende strimler inden du vikler den om laksetournedoserne.

Reducér fiskefond, hvidvin, skalotteløg og madagaskarpeber til det halve. Si peber og løg og gem det. Jævn suppen med Maizena og vend sammenpisket cremefraiche og æggeblomme i saucen. Blend evt. saucen kommes tilbage i gryden men må herefter ikke koge. Kom løg og peberkorn i inden servering.

Steg tournedoserne på panden. Sautér resten af savojkålen i en gryde med smør, salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.906 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her