Logo

Æblekage med hytteost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 syrlige æbler
smør eller margarine til formen
250 g hytteost
sukker efter smag
½-1 ½ tsk stødt kardemomme eller kanel
3 æg
2 dl kaffefløde eller piskefløde

 
Servér fx. med vaniljeis. 
Skyl og skræl æblerne og skær dem i både.
Læg dem i en smurt ovnfast form.
Bland hytteost med sukker og kardemomme eller kanel.
Pisk æggene let og bland dem med fløden.
Rør aggeblandingen i hytteosten og hæld dejen over æblerne i formen.
Bag æblekagen ved 200ºC i ca 30 min, eller til den har fået en pæn farve
og virker gennembagt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.213 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her