Logo

Engelsk julefrugtkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 

150 g smør

1 ½ dl sukker

3 æg

1 tsk bagepulver

2 ½ dl hvedemel

Fyld:

150 g tørrede abrikoser

100 g stenfri dadler

125 g stenfri svesker

1 dl portvin

75 g hakkede mandler

 

Fyldet tilberedes ved, at den tørrede frugt skæres i små bitte bidder, og mandlerne hakkes groft.

Portvinen hældes over.

De­jen tilberedes ved at smør og sukker røres godt.

Æggene røres i et ad gangen og bagepulver og hvedemel blandes og røres skifte­vis i sammen med frugtblandingen.

Dejen hældes i en smurt form.

Kagen bages ved ca. 175°C i ca. 1 ¼ time.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.041 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her