Logo

Sønderjysk Sursteg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 kg svinebov
1-2 spsk salt
7-8 hele peberkorn
6-8 laurbærblade
12-14 blade husblas
 
Ca. 2 kg svinebov skæres i pæne store stykker med lidt fedt på.
Koges i vand (dækket) med 1-2 spsk salt og 7-8 hele peberkorn.
Koges i 2-3 timer, derefter tilsættes 6-8 laurbærblade.
Kødet tages op i en stenkrukke.
12-14 blade husblas blødes op og tilsættes lagen, hæld lagen over kødet i
krukken.

Skal trække i nogle dage.
 
Egnsret

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.791 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her