Logo

Fiele igor

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fiele igor

 

16 mørbradbøffer (ca. 2 mørbrad)

salt og peber

sennep

18 skiver bacon

4 løg smør

Sauce:

40-60 g roquefort

120-150g gorgonzola

3-4 dl fløde

1 spsk madagascar peber

finthakket persille

         

A. Kryd bøfferne med salt og peber smør dem med et tyndt lag sennep.

Kom 1 stk bacon om hver bøf.

 

B. Pil og hak løgene og læg løgene i et smurt fad.

Læg mørbradbøfferne side om side oven på løgene og fordel smørklatter øverst.

 

C. Sæt fadet i ovnen ved 200°C i 40 min.

 

D. Smelt roquefort og gorgonzola sammen med fløde.

Tilsæt peberkorn og finthakket persille.

Kom saucen over mørbraden, når den har været i ovnen i 20 min. og giv det 20 min. mere.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.467 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her