Logo

Beuf Fajita med gratinerede kartofler og løg-marmelade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fajita er en lækker mexicansk pandekage med pikant oksekødsfyld. Fyldet skal være godt krydret. Her serveres de med gratinerede kartofler og løgmarmelade.

 

 

Fajita er en lækker mexicansk pandekage med pikant oksekødsfyld. Fyldet skal være godt krydret.
 
Fajita:
500 g oksekød i strimler
1 spsk smør eller margarine
1 finthakket rød chili
2 fed finthakket hvidløg
1 dl vand
Salt, peber og sød paprika
Kartofler:
10 mellemstore kogte kartofler med skræl
1 dl fint knuste nacho tortilla chips
½ dl hakket jalapeno
1 ½ dl revet ost
 
Løg-marmelade:
2 hakkede løg
1 spsk smør eller margarine
½ dl sukker
1 spsk hvidvinseddike
1 spsk hakket jalapeno
lidt salt
 

Fajita:  Brun kødet i smørret.
Tilsæt chili og hvidløg og lad det simre et par minutter.
Tilsæt resten af krydderierne og spæd med vand.
Lad det koge ca. 15 minutter til kødet er mørt.
Kartofler: kogte kartofler vaskes, deles i halve og lægges i en bradepande.
Bland de knuste chips, salt, ost og jalapenos.
Strø blandingen over kartoflerne og gratiner dem i ovnen ved ca. 225°C i ca. 10 minutter.
Løg-marmelade: Brun løgene i smørret.
Tilsæt resten af ingredienserne og brun blandingen til den har en fin farve.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.750 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her