Logo

Indisk yoghurtkylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kylling af 1100 g
 
Marinade:
2 dl yoghurt naturel
2 fed hvidløg
1 spsk friskhakket ingefær
1 hakket løg
juice af 1 lime
1 spsk stødt koriander
1 tsk gurkemeje
1 tsk spidskommen
1 tsk garam masala
salt, friskkværnet peber
 
Ris:
3 dl basmatiris
1 lille finthakket løg
1 spsk olie
lidt salt
1 stang hel kanel
3 nelliker
3 hele peberkorn
3 hele kardemommefrø
4 ½ dl vand eller bouillon
 
Tilbehør: tomat, agurk, løg
 
Skær gump og vinger fra kyllingen, løft skindet op fra kødet, og flå det
af hele vejen rundt. Kassér skindet.
Del kyllingen i 8 mindre stykker.
Bland marinaden af yoghurt, løg, ingefær, krydderier og olie.
Læg kyllingestykkerne i, så de er dækket af marinaden.
Dæk med madfilm, og stil dem i køleskabet i 4-8 timer.
Skyl risene, klar løget i olie, og vend de hele krydderier i.
Tilsæt ris og rør rundt.
Hæld vand eller bouillon på, og kog under låg over svag varme i 15 min.
Sluk under risene, og lad dem trække yderligere 15 min. under låg.
Læg kyllingestykkerne på rist over en bradepande og grill eller steg
dem i ovnen til de er gennemstegte uden at blive tørre.
Vend dem og dryp med stegesaften halvvejs under stegningen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.338 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her