Logo

Engelsk bøf med whiskey sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 engelske bøffer
salt, peber
 
Sauce:
3 løg
15 g smør
1 dl hønsebouillon
1 dl fløde
½ tsk dijonsennep
½ dl whisky
1 tsk Maizena
salt, peber
 
Krydr bøfferne og steg dem i ca. 1 min. på hver side.
Læg dem i et ovnfast fad.
Sauce:
Hak løgene og svits dem i smørret.
Spæd med bouillon og kog det igennem.
Rør fløde og Maizena sammen og hæld det i skyen.
Kog det sammen og smag til med sennep, whisky, salt og peber.
Hæld saucen over bøfferne og varm dem i ovnen ved 225ºC i 8-10 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.301 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her