Logo

Pærer bagt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dejlig dessert med pærer, valnødderkerner, rosiner, honning og smør. De er en utrolig nem og let dessert, der smager fortrindeligt.

 

4 Personer

4 pærer
50 g valnøddekerner
50 g rosiner
2 spsk honning
25 g smør

Hak nødder og rosiner groft og rør dem op i honning. De skrælede og halverede pærer fyldes med rosinmassen i hullerne og lægges i et fad. Læg et par smørklatter over og bag dem ved 180ºC i ca. 20 min.
Serveres lune med flødeskum eller is.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.272 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her