Logo

Tyrkiske auberginer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tyrkiske auberginer

2 store auberginer

salt og peber

olivenolie

3 løg

4 tomater

2 fed hvidløg

1 knsp sukker

½ citron saft af

3 peberfrugter

4 spsk koncen­treret tomatpuré

Tilbehør: groft brød, smør

*

Halver auberginerne og skræl dem.

Gnid dem med salt og lad dem ligge ½-1 time.

Skrab kernerne ud.

Udhul auberginerne og læg dem i en pande med rigelig opvarmet olie.

Steg dem ca. 3 minutter på hver side og flyt dem over i ildfast fad.

Svits de hakkede løg, itu­skårne tomater og knust hvidløg i det samme fedtstof og tilsæt den hakkede indmad fra auberginerne - uden kerner.

Lad det snurre lidt og drys med salt, peber og sukker.

Bred det over auberginerne og dryp med citronsaft.

Hak peberfrugterne ret fint og drys dem over.

Spæd tomatpureen med 3 spsk vand og hæld det ved.

Læg låg eller alufolie over fadet og stil det ind i en 200°C varm ovn i ca. ½ time.

Server groft brød og smør til.  

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.956 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her