Logo

Rugbrødscreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ l. fløde
½ stang vanilje
4 æg
40 g melis
4 blade husblas
100 g revet rugbrød
rabarberkompot
1 ¼ dl piskefløde

Fløde, vanilje, æg og melis koges til creme, hvorefter den udblødte, opvredne husblas tilsættes. Cremen afkøles, og det revne rugbrød røres i. Det hele hældes over en tyk frugtkompot, helst rabarber, og når deserten er kold, pyntes den med flødeskum.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.886 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her