Logo

Lammebov med æbler og løg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg lammebov med ben
3-4 stilke frisk timian eller 1 tsk tørret
1 tsk salt
300 g løg
500 g syrlige æbler
1 ½-2 dl vand

Lammeboven krydres med timian og salt. Løgene skæres i tynde både og kommes et par minutter i kogende vand, så mørner de senere samtidig med æblerne. Æblerne skrælles evt. og skæres i både. æbler og løg fordeles i en bradepande eller ovnfast fad, vand hældes ved. Lammeboven lægges ovenpå.
Stilles i ovnen 1 ¼-1 ½ time ved 160 til kødet er mørt. Tilsæt evt. lidt mere vand under stegningen, hvis æbler og løg tørre ud.
Boven skæres i skiver og serveres med æble-løg blandingen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 693 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her