Logo

Groft sigtebrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g skårne rugkerner
1 ½ dl kogende vand
¼ l. kærnemælk
25 g gær
500 g sigtemel

Rugkærner og kogende Vand røres sammen og står 2-3 timer.
Kærnemælk og gær røres i, salt og sigtemel tilsættes, og dejen æltes
godt igennem.
Stilles til hævning et lunt sted ca. 1 ½ time.
Dejen slåes ned og formes til et brød.
Efterhæver på pladsen ca. 20 min.
Ridses og pensles med vand.
Bages 40-50 min ved 200º. (evt lidt mere)

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.164 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her