Logo

Solbærlikør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg solbær
1 liter rødvin
700 g sukker pr. kg saft
1 dl vinsprit pr. liter likør      
Solbærrene mases let og står et køligt sted i 48 timer.
Derpå hældes 1 liter rødvin over massen, som derefter står i endnu 24 timer.
Blandingen bringes til simrepunktet, må absolut ikke koge, afkøles, pureres og sies.
Tilsæt 700 g sukker pr. kg saft.
Bring atter blandingen til kogepunktet, afkøl den og hæld den på flasker.
Tilsæt 1 dl vinsprit pr. liter.
Likøren smager bedst, når den har trukket et par måneder, men den smager også fint dagen efter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.588 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her