Logo

Rundstykker 5

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g flormel
1 tsk salt
20 g sukker
2 ½ dl sødmælk
50 g gær
75 g smør eller margarine

Tørdelene sigtes.
Mælken opvarmes til 30ºC, gæren udrøres i lidt af denne, fedtstoffet smeltes i resten af mælken.
Alt sammenæltes let, og stilles tildækket med et låg eller fugtigt klæde til hævning ca 1 time.
Æltes derefter grundigt og henstilles, indtil dejen et hævet til det dobbelte, hvorefter den trilles i en lang pølse.
Udskæres i ensartede stykker, der trilles til kugler, hvori der gøres et let snit,
Stilles på en smurt plade, efterhæves, pensles og bages i ca 10 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.372 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her