Logo

Skinkeschnitzler med appelsincouscous

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 skinkeschnitzler af inderlår 1 cm tykke a ca. 125 g
1 spsk olie
 
Appelsincouscous:
2 dl bouillon
1 ½ dl couscous
2 appelsiner
½ rødløg eller 2 forårsløg
1 spsk olivenolie
10 sorte oliven i saltlage
evt. friske mynteblade
       
Kog bouillonen i en gryde og kom couscoussen i.
Fjern gryden fra varmen og lad couscoussen trække 5 minutter.
Løft op i den med en gaffel et par gange.
Dup skinkeschnitzlerne tørre med køkkenrulle. Krydr med salt og peber.

Varm olien på en pande ved god varme.
Brun hurtigt skinkeschnitzlerne på begge sider.
Skru ned til middel varme og steg dem fær-dige 1 ½-2 minutter på hver side, til de netop er gennemstegte. Tag kødet af panden.
Stil appelsinerne på et skærebræt og skær enderne af.
Skær skallen og den hvide hinde af appelsinerne med en skarp kniv.
Skær appelsinerne i ca. ½ cm tykke skiver og herefter i kvarte.
Skær løget i tynde både. Vend appelsinstykker, løgbåde og olivenolie i couscoussen. Smag til med salt og peber.
Pynt med oliven og evt. mynteblade.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 499 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her