Logo

Kardemomme og orange kaffe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Friskmalet kaffe
½ tsk kardemomme helst friskmalet
1 groftrevet appelsinskal
Rørsukker
 
I en stempelkande blandes kaffe, kardemomme og appelsinskal.
Hæld kogende vand i til 2 kopper kaffe.
Lad kaffen trække i ca. 4 min., før stemplet presses ned.
Kaffen sødes efter smag med rørsukker.
Serveres i små kopper - og gerne til dessert.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.734 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her