Logo

Remonce 5 - indlæg med sveskefyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


Svesker udblødes i vand, stenene udtages.
Sveskerne hakkes en gang gennem kødhakkemaskinen, hvorefter de blandes med lidt sukker og evt. syltede hindbær.
1-2 piskede æggehvider kan tilsættes.
Bruges som indlæg til kringler eller horn.
Portionen passer til dej af 500 g hvedemel.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.924 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her