Logo

Grahamspizza

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

25 g gær
½ tsk salt
1 spsk olie
100 g grahamsmel (1 ½ dl)
175 g hvedemel (3 dl)

Fyld:
200 g reven ost
1 dl tomatpure
100 g champignoner i skiver
3-4 tomater i skiver
½ tsk salt
1 tsk oregano
1 ½ spsk olie

Gæren udrøres i vandet.
Hvedemel, olie og salt tilsættes, og dejen æltes godt igennem.
Stilles til hævning et lunt sted ca. 30 min.
Dejen slåes ned og udrulles i en cirkel ca. 30 cm i diameter, som flyttes
over på en plade.
Kanten foldes hele vejen rundt. Halvdelen af osten lægges i bunden.
Herover tomatpure, champignon, grøn peber og tomater.
Salt, oregano, olie og resten af osten kommes over til sidst.
Efterhæver ca. 15 min.
Bagetid ca. 25-30 min. ved 225°C.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.763 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her