Logo

Stegt makrel med stikkelsbærsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 g makrelfilet
1 dl rugmel
salt
peber
smør
250 g stikkelsbær
1 spsk sukker
1 spsk kartoffelmel
½ dl vand

Nip stilken af stikkelsbærrene, kom bærrene i en gryde. Hæld så meget vand over, at bærrene lige er dækket. Kog i 5 min. Blend bær og kogevand, varm blandingen igennem og smag til med sukker. Saucen skal stadig være syrlig men ikke sur. Jævn evt. med kartoffelmel og vand.

Skær makrelfileterne i passende størrelser, panér dem i rugmel, salt og peber. Steges sprøde på panden, ca. 5 min. på hver side.

Servér fiskefileterne med stikkelsbærsaucen til kogte kartofler og en råkostsalat af revne gulerødder.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.581 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her