Logo

Kartoffelmos med fetaost- blød og luftig

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kartoffelmos er en dejlig vinterspise - perfekt til gryderetter. Og denne udgave er ingen udtagelse. De laves med fetaost. Prøv også at tilsætte soltørrede tomater og olien for at give ekstra smag.


4 store bagekartofler
100 g fetaost
1 dl mælk
15 g smør
salt og peber efter smag

*

 
Bagekartoflerne skrælles og skæres i mindre tern.
Koges møre i ca. 25 minutter.
Vandet hældes fra kartoflerne, mælk og smør tilsættes.
Kartoflerne moses med et piskeris og fetaen smuldres i.
Der piskes godt til fetaen er smeltet og kartoffelmosen smages til med salt og peber.
Der kan med fordel også tilsættes hakkede soltørrede tomater og hakkede oliven.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.310 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?




Effektiv reklame - klik her