Logo

Nem gæstemad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 ds tun i vand
1 bdt porre
¾-1 kg kogte kartofler
1 brev Bearnaicesauce
1 brev Hollandaisesauce
100 g smør/margarine
5 dl mælk
Salt og peber
Revet ost
Flûtes
 
Tænd ovnen og indstil den på 200ºC.
Rens porrer, skær dem i skiver og blancher 2 min. i kogende vand.
Pøs iskoldt vand på dem straks efter kogning.
Skær kartofler i tern.
Tilbered saucerne efter anvisning på pakken, men brug i alt kun 100 g fedtstof.
Kartofler, porrer og tun lægges nu lagvis i ovnfast fad.

Drys med salt og
peber mellem lagene.
Gratiner med revet ost og sæt fadet i ovnen i 25-30 min. eller til osten er gylden.
Server med lune flûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 10.524 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her