Logo

Stikkelsbær trifli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

mos:
350 g grønne stikkelsbær
½ dl vand
150 g sukker
2 tsk Ideal jævning B

Fyld:
8-10 marengs

Råcreme:
1 æggeblomme
2 spsk sukker
½ tsk Vanila
¼ literpiskefløde, pisket til skum
1 stiftpisket æggehvide

De nippede, skyllede bær og vandet koges til mos under låg. Mosen sødes og jævnes med 2 tsk Ideal jævning, udrørt i 3 spsk koldt vand. Mosen afkøles og hældes over knuste marengs. Æggeblomme og sukker røres, til sukkeret ikke knaser mere. Vanila, flødeskum og stiftpisket æggehvide blandes forsigtigt i. Cremen hældes over desserten.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.263 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her