Logo

Karlsbadgiffel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 dl fløde
25 g gær
100 g margarine
300 g hvedemel (5 dl)
2 spsk sukker
½ spsk salt
1 æg

Fyld:
100 g marcipan
2 æggehvider
15 g smeltet margarine
æg til pensling
10 smuttede mandler

Fløden lunes, gæren udrøres heri.
Margarinen smuldres i melet.
Fløde, sukker, salt og æg tilsættes.
Dejen æltes igennem og stilles til hævning i ca. 1 time.
Fyldet røres sammen.
Dejen slås ned og rulles ud i en stor trekant.
Fyldet smøres på.
Dejen rulles sammen fra den brede ende mod spidsen og lægges på en
plade.
Efterhæver ca. 20 minutter.
Pensles med æg og pyntes med mandler.
Bagetid 15-20 minutter ved 200°C.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.189 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her