Logo

Cremeost med jordbær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g cremeost
100 g cremefraiche
4 spsk brun farin
15 stk jordbær
 
Kom osten i en salatskål, hæld cremefraiche og sukker på og pisk godt, for at gøre det fyldigt.
Del jordbærrene i 4 dele og kom dem ned i blandingen.
Rør forsigtig rundt, for ikke at jordbærrene skal blive for smattede.
Lad det stå koldt i 1-2 timer.
 
Tips: om vinteren kan du bruge clementiner i stedet for jordbær.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.938 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her