Logo

Jamaicamarineret skinke med ris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stk jamacaimarineret skinke (ca. 700 g)
Resten af skinken gemmes til mandag
2 gulerødder i små tern
4 stængler blegselleri i små tern
½ icebergsalat i strimler
3 tsk brun farin
saft af 1 lime
120 g basmatiris
salt og peber
olie til stegning
 
Skinken varmes i dens egen pose i ca. 30 min.
Må ikke bulderkoge.
Imens koges risene møre.
Grønsagerne sauteres i olie og tilsættes risene.
Smag til med brun farin, lime, salt og peber.
Inden servering blandes salaten imellem risblandingen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (9 stemmer)
Siden er blevet set 3.699 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her