Logo

Steak Bananarama

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 spsk fuldkornshvedemel
3 spsk alm. hvedemel
flormelis
1 æggehvide
ghee (klaret smør fra fx en indisk butik)
40 g røde linser
salt
1 lille bdt frisk bukkehornsfrøblade , methi
1 lille stykke frisk ingefær (ca. 2 cm)
1 entrecote (oksekød) ca. 200 g
salt og peber
2-3 okra
1 lille stegebanan (plantana)

Bland de to slags hvedemel i en skål, tilsæt et nip salt, 1 tsk flormelis og æggehvide. Rør det sammen, og tilsæt derefter lidt vand, så dejen bliver grødagtig. Steg dejen som en 3-4 mm tyk pandekage på en lille stegepande i lidt ghee. Vend pandekagen, og lad den blive lysebrun i bunden. Vend den ud på bagepapir, og lad den stege færdig og sprød i ovnen i ca. 10 min ved knap 200ºC. Kog linserne møre (ca. 20 min.) i dobbelt så meget vand, med lidt salt, halvdelen af ingefæren skåret i skiver samt lidt hakkede bukkehornsblade og en klat ghee. Sæt en grillpande på komfuret. og lad den blive hed. Skær entrecoten over, så der bliver to mindre bøffer. Pensl grilpanden med lidt ghee og læg bøfferne på. Lad dem grille ca. 3 min. på hver side. Drys med salt og peber.
Skær to tynde skiver af stegebananen. Skær på langs, og lad skrællen sidde på. Flæk okra'erne. Pensl begge dele med lidt ghee og læg dem på grillpanden ved siden af bøfferne. Lad grønsagene grille 2-3 min. på hver side. Drys med salt og peber.

Anretning: Kom lidt af linserne på en tallerken og læg skiftevis okra, bøf og banan ovenpå. Læg den sprøde kiks øverst.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.193 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her