Logo

Forårsmuffins med nælder eller skvalderkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rigtig store, herlige muffins, der virkelig mætter. Med eller uden fyld; det er den samme grunddej til begge. Muffins uden fyld egner sig til at spises varme til morgenmad med smør, honning og banan. På andre årstider kan man bruge spinat i stedet for nælder eller skvalderkål.
 
1 l løst pakkede nælder, skvalderkål eller spi­nat
1 dl olivenolie
5 dl hvedemel
3 ½ dl grahamsmel
3 tsk bagepulver
1 tsk urtesalt
3 æg
2 dl vand
2 dl kærnemælk eller yoghurt
1 dl kvark
 
Blend nælder og olivenolie.
Bland alle de tørre ingredienser.
Pisk det øvrige sammen og bland så hurtigt det hele.
Fyld 10 store muffinsforme og bag dem i ca. 25 minutter ved 175°C.
 
Med fyld:
10 soltørrede tomater i olie
1 ½ dl kvark
100 g feta
1 rødløg i skiver
 
Skær tomaterne i stykker.
Lav en fordybning i hver muffin og fordel fyldet.
Bag muffins i ca. 25 minutter ved 175°C.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.206 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her