Logo

Fastelavns strutter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

30 g gær
100 g smør
3 dl mælk
1 tsk salt
1 tsk sukker
500 g hvedemel

Gæren smuldres.
Mælken varmes til 35° og gæren udrøres heri.
Smørret smeltes, og alle ingredienser tilsættes, og dejen æltes, til den er blank og smidig og slipper bord og hænder.
Dejen dækkes med et klæde og stilles til hævning et lunt sted i ca. 45 minutter, til den har nået den dobbelte størrelse.

Dejen slås ned, æltes let igennem, trilles ud til en stang, som deles i passende stykker, der formes til boller. I hver bolle klippes et ret dybt kryds.
De fremkomne snipper foldes ud til siden og strutterne vendes og stilles på en smurt bageplade.
De efterhæves 15-20 minutter.

Strutterne pensles med sammenpisket æg og bages derefter ved 225° i cirka 25 minutter

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.248 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her