Logo

Kokospandekager 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kokospandekager 2

 

En stak pandekager er til at blive lækkersulten af. Her er de tykke kærnemælkspandekager lavet med kokosmel og krydret med lime. Server til brunch eller som dessert.

12-15 stk. Arbejdstid: 40 min. Stegetid. ca. 30 min.

#

110 g hvedemel

1 tsk bagepulver

1 spsk sukker

3 dl kærnemælk

2 æg

50 g kokosmel

1 lime (øko)

75 g smør

Tilbehør:

sirup, limebåde og frisk kokos

*

Bland mel, bagepulver og sukker i en skål.

Del æggene i blommer og hvider, og rør æggeblommerne sammen med kærnemælk.

Rør blandingen gradvist i melblandingen.

 

Tilsæt kokosmel, og krydr med fintrevet limeskal.

Pisk æggehviderne stive, og vend dem i dejen.

Dejen skal være tyk, og den skal bages med det samme.

 

Kom en klat smør på panden, og varm det op til det bruser.

Sæt 1 spsk dej til hver pandekage på panden.

Der er plads til 2-3 pandekager på en almindelig pande.

Vend pandekagerne, når hele overfladen er dækket af bobler, og kanten er fast.

Bag dem på den anden side i et par min.

Læg dem på et fad, og fortsæt med resten af dejen.

 

Server pandekagerne lune med sirup, limebåde og stykker af frisk kokos.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.244 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her