Logo

Kylling med oregano

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 hele kyllingelår
1 løg
2 fed hvidløg
1 spsk olivenolie
1 spsk oregano
1 ½ dl hvidvin
1 pakke hel frossen spinat
1 tsk salt
Sort peber
 
Løg og hvidløg finthakkes. Olien varmes op i en stor gryde med låg.
Brun kyllingelårene ved høj varme.
Sænk temperaturen og lad løg og hvidløg stege med under omrøring i nogle minutter.
Oregano, salt og peber strøs over.
Hæld vinen ved og lad det hele koge op. kog under låg ved svag varme i ca. 20 minutter.
I mellemtiden tøes spinaten op efter anvisningen på pakken.
Når kyllingelårene er færdige blandes spinaten forsigtigt ved.
Kog videre i ca. 1 minut.
Server retten direkte fra panden 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.090 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her